Reiki som udviklingsvej

Reiki som udviklingsvej

Reiki bruges til udvikling og vækst både på det personlige og det spirituelle plan. Måske er du kommet til et tidspunkt i dit liv, hvor du vil noget andet og mere, end det man umiddelbart kan "tage og føle på". Eksistentielle spørgsmål, som "hvem er jeg?", "hvad er meningen med livet?" og ”hvad vil jeg med mit liv?" bliver af stor betydning. Reiki kan hjælpe dig med at finde svar. Reiki bruges til selverkendelse, til at få kontakt med den, du "inderst inde" er, din sjælskvalitet. 

udvikling meditation

Din kærlighedsevne vil udvikles. Du bliver en bedre healingskanal. Du kan bruge energien til at heale dig selv, til at heale venner og bekendte. Du kan bruge energien til at rense et rum for negative energier, til healing af dyr samt til fjernhealing. Du kan også bruge Reiki til healing af ulykker, du hører om i medierne. Netop i denne tid er der brug for alle former for healing. Der er brug for, at Reiki bliver brugt i det daglige liv.  Du kan også arbejde professionelt som Reiki healer med klienter. Der er brug for dygtige og kompetente healere.

Alt kan heales.
Healingsenergien har ingen grænser

Spørgsmålet: "Hvem er jeg?" er det første trin på udviklingsvejen. At lære sig selv at kende. Allerede de gamle grækere arbejdede med mottoet: "Kend dig selv", som stod over indgangen til døren. Tag en pause fra "al hurlumhejet", lyt til din krop og lyt til dig selv. Dernæst spørgsmålet: "Hvad vil jeg med mit liv? Lever jeg mit liv på en sådan måde, at det er i overensstemmelse med den, jeg er inderst inde? Og hvis ikke. Hvad kan jeg ændre, så jeg lever i overensstemmelse med den, jeg er? Det hedder: Arbejde! Arbejde! Arbejde!

Det første du skal gøre er at arbejde med din bevidsthed. Din oprindelige bevidsthed stammer fra de fem sanser. Men der findes også en mere subtil bevidsthed. Der er tale om en følelsesmæssig intelligens. Man er ikke så meget det, man tænker, men hvad man føler. Vi kan også kalde det ”den sjette sans” eller ”den kosmiske bevidsthed”.

Tillad dig selv at integrere Gudskraften i dit sind. (Reiki vil hjælpe dig hermed). Når man har accepteret, at man er en del af en større helhed, af en ubegrænset energi, som findes i alting – er i alt - så må man også acceptere, at man er forbundet med alt og ved alt. Nøglen er: Giv opmærksomhed til stilheden. Vær i nuet. Vær helt stille og lyt!

Bluelotusskolen v/Jette Nilsson
Vingetoften 136
2730 Herlev
Telefon: 44 92 22 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.