Bliv Reiki healer

Tag Reiki kursus og bliv certificeret Reiki healer

Sådan bliver man reiki healer - reiki 1, reiki 2 og reiki 3 kursus

For at blive Reiki healer gennemgår man forskellige indvielser på hvert Reiki kursus. En indvielsen er en højtidelig proces, hvor energien aktiveres, og den studerendes healingscentre i håndfladerne åbnes.

Der findes flere niveauer eller grader af Reiki. Ved hver Reiki grad er der indvielser. Ved hver indvielse får eleverne Sanskritsymboler. Sanskritsymbolerne er med til at aktivere energien. Symbolerne anses for at være antenner, som bruges til at stille ind på "Den Universelle Energi". Ved en Reiki healing kan symbolerne tegnes elle visualiseres.

Reiki 1:

Ved Reiki 1 gives forskellige indvielser og det første symbol. Ved indvielserne åbnes for healingscentrene i håndfladerne. Der læres om Reikiens oprindelse, historie og filosofi. Ligesom eleverne lærer at praktisere håndpositionerne, der bruges ved en healing. Det første symbol åbner for energien.

Reiki 2:

Ved Reiki 2 gives to indvielser og to sanskritsymboler. Disse to indvielser aktiverer energien til en højere frekvens. Det ene symbol arbejder med mentalt og stressrelaterede problemer. Det tredje symbol er beregnet til fjernhealing. Reiki 2 kan gives en uge, en måned eller et år efter Reiki 1.

Reiki 3:

Ved Reiki 3 gives to indvielser og et fjerde symbol. Reiki 3 aktiverer energien til en højere frekvens. Den afbalancerer chakraerne og er katalysator for en mere intensiv spirituel vækst. Herunder udvikling og forbindelse til "Det højere Selv". Der arbejdes fortsat med fjernhealing.

Reiki Mester:

Ved Reiki Mester gives 2 indvielser. Øget sjælsforbindelse og "åbning af hjertechakra". At arbejde med "det indre valg".

Reiki Mester Lærer:

Ved Reiki Mester Lærer gives 2 indvielser. Du modtager Mestersymbolet. Du kan nu begynde at undervise og indvie andre Reiki healere.

Efter indvielsen er man medlem af The International Blue Lotus Trust---- en sammenslutning af Reiki healere stiftet af Gina Allan-Evans. Sammenslutningen er i lige linie efter Mikao Usui. (9. led).  Praktisk information og datoer for Reiki kurser.

Reiki er "Universel Energi", et fint redskab til at hjælpe sig selv og til at hjælpe andre.

Reiki giver øget livskvalitet og er til glæde og dialog menesker imellem.

  
 * Symboler er figurer ligesom tegn og bogstaver. De anses for at være antenner, som bruges til at stille ind på Den universelle Energi. Symbolerne relaterer til forskellige energi områder. Ved en Reiki healing kan symbolerne tegnes og/eller visualiseres.

Bluelotusskolen v/Jette Nilsson
Vingetoften 136
2730 Herlev
Telefon: 44 92 22 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.