Hvad kan Reiki

Hvad kan Reiki udrette?

En Reiki healing vil af modtageren ofte fornemmes som varme, som en lettelse i sind og krop. Men man behøver ikke at mærke noget, for at healing finder sted. Reiki har så at sige "sin egen indbyggede intelligens" og ”Energien” vil af sig selv strømme til de steder, der er brug for "energien" og i den mængde, der er brug for. Efter selve behandlingen arbejder healings-energien videre i kroppen.

hvad reiki kan udrette

Healing er en renselse af krop, sind og ånd.
Reiki er ubegrænset intelligens og kærlighed

 

Reiki-healing opløser blokeringer i kroppen. Genopretter og styrker immunsystemet. Udrenser affaldsstoffer og genopretter balance og ligevægt i krop, sind og ånd.

Reiki kan bl.a. afhjælpe

 • Smerter
 • Stress
 • Hovedpine
 • Træthed
 • Spændinger
 • Søvn problemer
 • Mave- tarmproblemer
 • Hormonelle problemer
 • Migræne/hovedpine
 • Psykiske problemer
 • Chok, traumer
 • M.m

Efter en Reiki-behandling er det vigtigt at tage den med ro, slappe af og ”geare ned” fra hverdagens stress og jag.  Reiki virker både fysisk, psykisk og spirituelt. Mange sygdomme opstår ude i det psykiske og følelsesmæssige og viser sig først senere i den fysiske krop. Dette kan bekræftes ved clairvoyance, hvor sygdomme og ubalancer på et tidligt tidspunkt kan ses som uregelmæssigheder og misfarvninger ude i auraen.

Reiki virker fysisk, psykisk og spirituelt

Vi udsættes dagligt for belastninger og forskellige stresstilstande. Enhver belastning, det være sig fysisk og/eller psykisk, vil på længere sigt medføre en forstyrrelse af balancen i det vegetative nervesystem, også kaldet det autonome nervesystem. Langt hen ad vejen kan kroppen finde tilbage til sundhed og homøostase. Først ved længere tids belastning kan kroppen ikke følge med, og sygdom opstår. For genopretning af sundhed og balance er der brug for Qi-energi. Ved Reiki healing overføres "Universel Qi-energi" til modtageren. Reiki- energien afbalancerer krop og sjæl, afspænder stress, styrker immunforsvaret og øger kroppens egen naturlige healingsevne.
På det spirituelle virker Reikien ved at skabe forbindelse til "Det højere Selv" og den åndelige verden.

Læs om Reiki som udviklingsvej.

Hvorfor Sygdom/ubalancer?

Sygdom/ubalancer er ikke straf, men meddelelser fra sindet og "Den universelle Kilde", at noget er i uorden, at man ikke tager tilstrækkelig vare på sig selv. I begyndelsen kommer disse meddelelser altid i det små. Men bliver de ikke taget alvorligt eller bliver de negligeret, fortsætter de i en tydeligere og tydeligere form, således at man bedre kan modtage og forstå budskabet. Og således at man kan gøre noget ved det.

Reiki er en "Universel Energi"

Reiki er et fint redskab til at hjælpe sig selv og til at hjælpe andre.

Reiki giver øget livskvalitet og er til glæde og dialog menesker imellem.

Bluelotusskolen v/Jette Nilsson
Vingetoften 136
2730 Herlev
Telefon: 44 92 22 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.