Formål & filosofi

Filosofi og formål

Menneskesyn: Holistisk. Mennesket ses som en helhed af krop, sind og ånd.

Vi er ikke kun vores krop. Vi er ikke kun vores følelser. Vi er en energetisk enhed af krop, sind og ånd og har potentiale til at fungere på mange niveauer.

reikis filosofi

Vi lever i en materialistisk tid med fremmedgørelse og ensomhed. Flere og flere mennesker har ”ondt i livet”. Stress, ensomhed, depression, ubestemmeligt ubehag, hovedpine, rygproblemer og fordøjelsesproblemer er blot nogle af symptomerne.

Det er påmindelser om, at der er noget vi bliver nødt til at ændre/gøre anderledes. Fysisk: Ved maden vi spiser. Psykisk: Hvordan vi har det med følelseslivet og med vores relation til andre mennesker? Spirituelt: Lever vi i overensstemmelse med vores åndelig ophav? De to første er rimelig kendte. Men den sidste faktor: Det spirituelle, er lige så vigtig. Det er vores ”inderste kerne”. Vores forbindelse til den, vi i virkeligheden er.

For at finde tilbage til den, vi var engang, eller den vi er inderst inde, er det vigtigt, at blive bevidst om alle de uhensigtsmæssige ubalancer og negative bindinger, vi har pådraget os gennem dette liv og de mange liv her på jorden: Vrede. Overdreven bekymrethed. Ikke at tage ansvar for sit liv. Jalousi. Manglende emparti. Manglende nærvær osv. Alle disse negative bindinger skal op i lyset. Så de kan bearbejdes og derved elimineres. Det er en udviklingsproces. Reiki vil hjælpe hermed. 

Reiki er respekt og dyb hengivenhed for alt levende 

Reiki er betingelsesløs Kærlighed.

Lidt om mig selv: Jeg er Reiki Master lærer; indviet af den internationalt kendte healer, forfatter og Master Teacher Gina Allan-Evans. Deltaget i flere kurser og terapeutiske forløb om psykisk og åndelig udvikling hos Gina Allan-Evans og Claus Houlberg. Clairvoyante evner. Jeg arbejder med healing og Reiki indvielser.

Læs også "Om Jette"

Ønsket om en fredfyldt og harmonisk jord,
hvor mennesker kan leve uden frygt og afsavn
i kærlighed og harmoni med hinanden og sig selv. 
                                                                           Jette Nilsson

 

 

 

Bluelotusskolen v/Jette Nilsson
Vingetoften 136
2730 Herlev
Telefon: 44 92 22 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.