Blog

Menneskets indre Univers

blogPå denne blok vil jeg tage eksistentielle spørgsmål op som. Hvorfor er vi her på jorden? Findes der andre verdener end den fysiske? Er der en højere plan for det enkelte menneske og for verdenen som helhed? Hvad sker der når vi dør? Inkarnerer vi?

Vi lever i en materialistisk tid, hvor de åndelige værdier har svært ved at komme til udtryk.
Der er fokus på det, der kan måles og vejes.
Den manglede forbindelse til det åndelige/spirituelle aspekt har følger for det moderne menneske. Det giver rodløshed og fremmedgørelse.

Vi er født multidimensional. Vi er født med forbindelsen til ”Det Universelle”;
Men hvordan går det til, at det åndelige aspekt mistes/går tabt?


Som børn havde vi det. Vi var i direkte kontakt med universets healende kraft.

Vi var åbne og handlede intuitivt ud fra det, vi følte var rigtigt.
Under opvæksten gik de intuitive, psykiske evner mere eller mindre tabt. Vi kom ud for forskellige oplevelser. Vi så f.eks. at vores mor var ked af det. Og spurgte: ”Mor, hvorfor er du ked af det?” Men fik et benægtende svar. ”Mor er skam ikke ked af det”.
Måske så vi små lysvæsner, men fik at vide, at vi nok havde en livlig fantasi. ”Børn har sådan en livlig fantasi”, sagde de voksne.
Vi begyndte at tvivle på vores egen dømmekraft. For at beskytte os selv og for at overleve, lukkede vi for de fineste energier, de intuitive evner.
I skolen blev vi opdraget til at være mentalt orienteret, til at centrere vores personlighed i den fornuftige hjerne. Senere i voksenlivet fortsatte denne udvikling. De åndelige evner gik mere eller mindre tabt.
Vores opgave som voksen er at finde tilbage til den, vi var engang. Men nu med den voksnes erfaring og ansvar. Vores opgave er at udvikle vores bevidsthed, at integrere det sjælelige aspekt i vores daglige liv.

  • Vi er ikke kun vores fysiske krop.
  • Vi er ikke kun vores følelser.
  • Vi er ikke kun vores mentale personlighed.
  • Vi er åndelige væsener.
  • Vi har en sjæl.
  • Vi har potentiale til at fungere på mange niveauer.

Det åndelige aspekt er en vigtig del af os. Det er vores ”inderste kerne”. Vores forbindelse
til den, vi inderst inde er.
Vi begynder at stille spørgsmål som: ”Hvem er jeg?” ”Har jeg en sjæl?”, og ”Hvad er meningen med livet?”.
Ved arbejdet med erkendelse og åndelige spørgsmål er du energimæssig med til at hjælpe den udvikling, der finder sted på jorden - både i det nære miljø og på det globale plan.
Der er brug for mennesker, der støtter op om denne udvikling.
Vi er på vej hen til en bevidst tilgang til det åndelige. Dette er et vigtigt paradigme- skift i vor udvikling og nødvendigt for udbredelsen af den åndelige lære i den vestlige verden

Forståelse for ”De Universelle Lovmæssigheder”. Din opfattelse af verden ændrer sig til at omfatte ”hele jordens befolkning”. At mennesker på den modsatte side af jorden og mennesker af anden tro, race eller religion er dine brødre og søstre. Og at de skal behandles med kærlighed respekt.

 

Bluelotusskolen v/Jette Nilsson
Vingetoften 136
2730 Herlev
Telefon: 44 92 22 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.