Blog

Udviklingsvejen – Hvorfor hører Gud os ikke

Hvorfor hører Gud os ikke, når vi er syge? Når vi har smerter? Når vi har det psykisk dårligt. Eller når vi går og tumler med store problemstillinger. Hvorfor får vi ikke hjælp, når vi beder om hjælp? ”Hvorfor skal jeg gennem alle disse lidelse? Det er ikke retfærdigt”. Det kan være flere årsager til, at der ikke sker noget. Vores viden er begrænset her. Der kan være probelmstillinger i vores liv, som endnu ikke har afklaret. Det kan også være at inkarnationen er sket med svag konstitution. At det er en læringsproces. Og det er så opgaven set fra det Guddommeliges side, at udvikle sig menneskeligt og følelsesmæssigt.

At sjælen skal lære at gå gennem lidelsen og smerten og alligevel komme ud på den anden side. --- uden vrede, uden bitterhed og med sig selv i behold. At kunne acceptere sig selv, der hvor man er og få det bedste ud af det.  At kunne leve ærligt og kærligt i overensstemmelse med den man er, og de mennesker man møder på sin vej. At hvile i sig selv - være i nuet. At kunne leve uden vrede og bitterhed. Gud ser det hele fra den åndelige plan. Gud er alvidende.

 

Det eneste og det vigtigste, vi skal foretage os her på jorden, er at integrere vores sjæl, så den er i samklang med personligheden. At uddanne vores personlighed til at blive analog med sjælen. Kroppen er kun et hylster og ”det personlige jeg” er kun en lille del af os. ”det virkelige jeg” er ”sjælen”, eller sagt med andre ord ”det højere Selv”.    At arbejde med den Guddommelig energi, (hvor Reiki kan være en god begyndelse) er fitness for sjælen og hjælper os til at komme i samklang med os selv. Reiki er ikke en licens til frihed. Reiki er et redskab, som personligheden kan bruge til at få forbindelse med sjælen. (Sjælen er også på en udviklingsvej). Før eller siden vil energien smitte af og strømme til den fysiske krop. Og lidelsen forsvinder.   Gå indad til dit hjerte og spørg: Er jeg oprigtig overfor mig selv? Er jeg i overensstemmelse med den jeg er? Er jeg i overensstemmelse med min sjæl? Har jeg sluttet fred mit medmenneske, min næste: Som kan være min mor, min mand, eksmand, søster, bror eller en kollega. Er jeg vred på nogen? Er jeg bitter? Tit er vores udviklingspotentialer vores allernærmeste. Og sidst; men ikke mindst. Har jeg sluttet fred med mig selv? Vrede tærer på Kroppen. På den anden side hvis man er vred, så er det også vigtig at være ærlig og vedkende sig, at man er vred, og så tage den derfra. At spørge: Hvorfor er jeg vred? Hvad kan jeg gøre? Hvad er det, jeg skal lære af disse problemstillinger?   Det er en proces. Vi bliver aldrig færdige med at udvikle os. Du skal gå til hjertet og spørge. Hvis der så alligevel ikke sker noget. Så at kunne vedkende sig den, man er: ”Jeg er den jeg er; også selv om jeg har en svag konstitution”. At kunne gå forbi smerten og alligevel komme igennem.   Måske er det tålmodighed man skal lære? Der findes mennesker, som er alvorligt syge. Tit kan det være børn, som er helt fantastiske personligheder. Som har kort tid at leve i. Et liv fuldt af sygdom og smerte. Men som i deres korte liv udstråler så meget visdom og ægte kærlighed, at man ikke kan forstå, hvordan det kan lade sig gøre eller hvor de har det fra.

At være i verden, men ikke af den.

De kærligste hilsner
Jette

Bluelotusskolen v/Jette Nilsson
Vingetoften 136
2730 Herlev
Telefon: 44 92 22 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.