Blog

Menneskets indre Univers

blogPå denne blok vil jeg tage eksistentielle spørgsmål op som. Hvorfor er vi her på jorden? Findes der andre verdener end den fysiske? Er der en højere plan for det enkelte menneske og for verdenen som helhed? Hvad sker der når vi dør? Inkarnerer vi?

Vi lever i en materialistisk tid, hvor de åndelige værdier har svært ved at komme til udtryk.
Der er fokus på det, der kan måles og vejes.
Den manglede forbindelse til det åndelige/spirituelle aspekt har følger for det moderne menneske. Det giver rodløshed og fremmedgørelse.

Vi er født multidimensional. Vi er født med forbindelsen til ”Det Universelle”;
Men hvordan går det til, at det åndelige aspekt mistes/går tabt?

Mødet med Gina Allan

- lærer og åndelig vejleder.

Gina Allan er født clairvoyant og har hele sit liv været i kontakt med den åndelige verden. Hun har skrevet bogen "Gifts of Spirit", som på dansk hedder "Min livsgave - en healers rejse". I bogen beskriver hun sit bemærkelsesværdige liv med bl.a. en markant aktivering af kundalinienergien og om sin tid som buddhistisk nonne, hvor hun modtog 16 Kalachakra-indvielser af Dalai Lama.

Udviklingsvejen – Hvorfor hører Gud os ikke

Hvorfor hører Gud os ikke, når vi er syge? Når vi har smerter? Når vi har det psykisk dårligt. Eller når vi går og tumler med store problemstillinger. Hvorfor får vi ikke hjælp, når vi beder om hjælp? ”Hvorfor skal jeg gennem alle disse lidelse? Det er ikke retfærdigt”. Det kan være flere årsager til, at der ikke sker noget. Vores viden er begrænset her. Der kan være probelmstillinger i vores liv, som endnu ikke har afklaret. Det kan også være at inkarnationen er sket med svag konstitution. At det er en læringsproces. Og det er så opgaven set fra det Guddommeliges side, at udvikle sig menneskeligt og følelsesmæssigt.

Bluelotusskolen v/Jette Nilsson
Vingetoften 136
2730 Herlev
Telefon: 44 92 22 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.